HAMPURIN SARJAKUVAFESTIVAALIT 2012

Mami Verlagin julkaisema Der Tod klebt an den Fersen julkistettiin viime viikolla virallisesti Hampurin sarjakuvafestivaaleilla. Festareiden ajan oli esillä myös näyttely paikassa millä oli pitkä saksankielinen nimi.

Minulla oli kamera mukana mutta sain otettua kuvia vain omasta näyttelystäni. Avajaisissa en kuitenkaan kehdannut ottaa yhtään kuvaa kun näyttelytila oli ammuttu täyteen ihmisiä joita en tuntenut enkä halunnut herättää huomiota. Itse lähdin paikalta yhden aikaan yöllä avajaisbileiden edelleen jatkuessa (en muista olleeni ikinä tuohon aikaan edelleen avajaisissa). Onneksi ainakin festareiden facebooksivulla on jotain kuvia muistakin näyttelyistä ja itse festivaalitapahtumasta.

Matka oli hauska ja nolo. Nolo radiohaastattelujen osalta. Jatkossa taidan jättää rallienglannilla annetut haastattelut väliin. Parasta antia oli taas toiset ihmiset, uudet ja vanhat tuttavuudet. Niin ja löysin minä kirpputorilta yhden Masters of the Universe figuurin.

Der Tod klebt an den Fersen-kirjasta on ehtinyt tulla saksaksi pari juttua/arviota. Tässä yksi.

Tuosta saksan näyttelystä tuli uutisoitua hiukan myöhään kun se on jo ohi mutta ranskassa on vielä menossa pari viikkoa tämmöinen tapahtuma missä on myös näyttely.

(alla olevat kuvat Hampurista)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s