MYYDÄÄN…

kolarissa hiukan pintavaurioita kärsinyt kaunis ja terhakka taskuraketti Citroen ZX Monaco (1,8i) 1997. Kilometrejä mittariin ei ole kertynyt hirvittävästi. Hiukan alle 190 000. Kolarin jäljiltä auto on edelleen ajokunnossa. Moottori on ehjä. Tankissa on noin 30 litraa bensaa, renkaat (kesä ja talvi) kohtuu hyvässä iskussa. Talvirenkaista vasen eturengas huonompi kuin muut. Vararenkaan kuntoa ei ole tarkistettu pitkään aikaan ja sen kunto on arvoitus. Auto on katsastettu kuukausi sitten toukokuun alussa. Molemmat umpiot pitäisi uusia. Valot toimivat kyllä mutta kiinnitysosat ovat murtuneet. Myös jäähdytin on kärsinyt vaurioita. Se vuotaa mutta vuoto on sen verran hidasta että autolla pystyy ajamaan lyhyitä matkoja. Jäähdytinkin täytyy siis uusia. Puskurin alaosa on myöskin uusittava. Uusi löytynee purkaamoista kyselemällä. Sama juttu konepellin kanssa. Käsistään taitava voi myös suoristaa pellin ja maalata sen. Arvioisin että tästä saa vielä 500-900 euron remontilla mainion kulkupelin.

Tästä klikkamalla löytynee jostainpäin Suomea tarvittavat osat edullisesti.

Jos olet innostunut lunastamaan (hintaneuvottelut voi aloittaa 400 eurosta) kuvien esittämän siistikuntoisen menopelin niin laita viestiä osoitteeseen markot(@)phnet.fi. Autoa saa käydä myös katsomassa Lahden Mukkulassa.

One thought on “MYYDÄÄN…

  1. Ihana auto! Muuten lauantaina Haihatuksen avajaisissa nimesi mainittiin monesti. Paikalla oli Milla P. taiteilijana, Katriinamies samoin ja edelleen Keijo Ahlqvist.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s