DER ROUND JALKAPARTIOSSA

Minulta pyydettiin kahta sivua sarjakuvaa. Tein viisi. Yritin toki tehdä silleen että mitkä tahansa kaksi sivua kelpaisivat mutta en osaa yhtään sanoa mistä kahdesta tulisi paras pari. Nyt kysynkin sinulta, blogiin eksynyt, apua. Jos olisi ihan pakko valita kaksi sivua noista alla olevista niin mitkä kaksi valitsisit? Muutama päivä aikaa tehdä valinta. Älä siis panttaa mielipidettäsi.

Tämä uusi Der Round-tarina on jonkinlainen yleinen anteeksipyyntö kaikille niille joita kohtaan olen käyttäytynyt röyheästi ja ylimielisesti. Ei ole ollut tarkoitus. En vain osaa käyttäytyä ja ilmaista itseäni sopivalla tavalla. Lupaan yrittää kehittää itseäni tuolla osa-alueella.

Mainokset

5 thoughts on “DER ROUND JALKAPARTIOSSA

  1. Itsekin mietin aluksi sopivaa paria kakkossivulle mutta onko kakkossivu välttämätön? Tarvitaanko selkeää aloitusta? Kommenttien perusteella tarvii. Paras siirtymä sivulta toiselle tapahtuu omasta mielestäni 4 ja 5 välillä mutta onko sillä merkitystä?

    Kiitoksia muuten mielipiteistä.

    Tein yhden repliikkimuutoksen kakkossivulle.

  2. Tästä taitaakin tulla tuskien taival. Ja oppitunti siitä että käsikirjoituksen tulee olla kuosissa ennen kuin alkaa piirtämään. Viilailin siis taas pikkuisen sieltä sun täältä.

    Sivupareista on muuten tullut neljä kommenttia ja kaikki toisistaan eriäviä.

  3. En sitten tehnyt yhdenkään ehdotuksen mukaisesti. Sori. Käytin kaikki sivut siten että laitoin neljä sarjakuvasivua yhdelle A4:lle ja otsakesivun toiselle A4:lle. Originaalipiirustukset on aika pieniä. Ne on tehty A4 kokoiselle paperille joten kestivät pienennyksen. Itseasiassa kuvat tulevat tälleen isommalla kuin Der Round-lehdessä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s