ANNEMARI HIETANEN 1973-2010

Päivityksiä superturuseen ei ole tullut vähään aikaan koska aika on mennyt tärkeämpään. Piirtäminen on jäänyt taka-alalle mutta eiköhän se sieltä vielä tule pikkuhiljaa takaisin.

Rakas puolisoni Annemari nukkui joulupyhien jälkeen pois pitkäaikaisen sairauden uuvuttamana. Tuska on kova ja äärimmäinen ikävä jäi kun oma rakas, elämän valo on poissa. Elämä tuntuu nyt tyhjältä ja on vaikea innostua mistään. Omaa oloa helpottaakseni aloin kasaamaan Annemarille blogia mihin laitan esille valokuvia, videoita ja piirustuksia ym. mitä Annemari ehti tekemään. Blogi on vielä alkutekijöissään vaikka matskua on jo jonkin verran sivuilla. En ajatellut vielä julkistaa Annemarin blogia mutta ihmiset ovat sen jo jotenkin löytäneet joten turha pantata. Blogissa kannattaa vierailla myöhemminkin koska uutta tavaraa tulee vielä pitkään.

Mainokset

9 thoughts on “ANNEMARI HIETANEN 1973-2010

  1. mie vaan selailin sarjisblogeja ja sitten päädyin tänne ja tuonne pusut ei lopu. tahdoin vain sanoa että todella kaunis blogi. selasin kokonaan läpi ja vaikka oon vaan yks sarjiksien lukija pikku opiskelijayksiössä, niin se kosketti syvästi.
    itkettää. ja ihania ötököitä.

  2. Kyllä sydäntä kouraisee. Mielikuva teistä molemmista on niin eloisa ja sydämmellinen. Vaikeaa toivottaa mitään, mikä yltäisi lähimainkaan oikeisiin mittasuhteisiin. Siitä huolimatta: otan osaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s