90-LUVUN TAHTIIN

Taas jumissa youtubessa. Pitäisi tehdä oikeasti töitäkin mutta ei vain huvita. Käynnistysvaikeuksia. Piirtäminen on sellaista hommaa että sitä pitäisi tehdä koko ajan ja nyt on taas kahden viikon tauko takana. Uudelleen aloittaminen on aina vaikeaa. Alku on kankeaa ja vie oman aikansa että piirtäminen alkaa rullaamaan luontevasti ja suht vaivattomasti. Sitä tietää että joutuu tekemään paljon uusiksi. Lykkäsin tänään taas aloittamista ja tein muita hommia ja lopulta illalla pakenin nykyhetkeä 90-luvun alkuun. 90-luvulla tuli kuunneltua oikeaakin musiikkia mutta se mitä on jäänyt mieleen ja mitä kaipaa on sitten ihan eri juttu. Kumma homma. Ehkä sitä ei vain ole ollut rehellinen omalle huonolle maulle. Tällaisten juttujen (osa on ihan hyviäkin) tahtiin itse tykkäsin liikkua tanssilattialla silloin joskus. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että 70 – 80-luvulla tehtiin parempaa musiikkia mutta 90-luvulla pääsin sisään ravintoloihin ja discoihin joten musiikkiin liittyy siten suurempia tunteita ja selkeämpiä muistoja.

Mainokset

3 thoughts on “90-LUVUN TAHTIIN

  1. Voi ei! Ace of base alkoi heti soimaan päässä vaikka en edes katsonut videota! Osan noista muistan minäkin elävästi, tosin enemmän koulun discoista ja radion soittolistoilta. Muistaakohan kukaan enää, että 90-luvun puolivälissä Radio Mafian ”Maailmankaikkeuden paras biisi” -äänestyksessä Rednexin Wish you were here äänestettiin korkeammalle kuin Pink Floydin samanniminen kappale… Depeche mode kyllä miellyttää korvaa edelleen.

  2. Rednex sijoittuu omalla inhokkilistalla kyllä ihan kärkipäähän. Pink Floyd on taas yksi suosikeista (Atom heart mother – Animals).

    Osa noista 90-luvun videoista on ajalta kun ei vielä elänyt parisuhteessa ja levottomat hormonit saivat käyttäytymään typerästi (haluan uskoa että johtui nimenomaan hormoneista eikä luonneviasta). Tulee tosi pahat fiilikset vaikka olisi hyväkin biisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s