HULLUN DIVARIN LOPPU

Syksyllä päättyy yksi aikakausi Lahden Vesijärvenkadulla. Lahden Antikvaarisen kirjakaupan pitäjä renesanssimies Paavo Suuronen lopettaa yritystoiminnan 30-vuoden jälkeen. Lahti ei tule olemaan entisensä. Jotain oleellista jää Lahden katukuvasta puuttumaan. Surku tulee.

Alla olevien kuvien taustalla näkyvistä teippauksista saattaa tarkkaavaisimmat huomata että Paavolla on liikkeessä alennusmyynti menossa. Hyllyiltä löytyviä aarteita voi käydä silmäilemässä ja tekemässä hyviä kauppoja Vesijärvenkatu kahdessatoista noin kello 13-17 (lauantaina 11-14?). Oleellisinta taitaa kuitenkin olla että käy vielä muutaman kerran vaihtamassa sanan liikkeenpitäjän kanssa ja kokea historiallinen kauppias/kauppa yhdistelmä.

Alla kuvassa Paavo Suuronen oikealla ja hänen vasemmalla puolella naapurin hautausurakoitsija (Hautaus-urakoitsija Martti Pöyhönen, luottamuksella palveluksessanne!). Alimmassa kuvassa vierekkäin liikkeenharjoittajan piirtämä kuva (oikealla) valokuvan esittämästä tilanteesta.

Mainokset

One thought on “HULLUN DIVARIN LOPPU

  1. Paavo pisti tosissaan sittenkin pillit pussiin. Uhkailua sai kuulla niin monta vuotta ettei lopettamiseen oikeasti uskonut. Toisin kävi. Enää ei ole liiketila kuin loppusiivousta vailla. Hyviä eläkepäiviä Paavolle. Pöyhöselle myös. Hauskoja kavereita ja hyviä hetkiä tuli Vesijärvenkadun mäellä vietettyä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s