MARKO TURUSEN ELÄMÄ

TurusenElama

Suomen Kuvalehden sivuilla starttasi eilen perjantaina viimeisin projektini: Marko Turusen elämä. Olen muutaman vuoden aikana kerännyt netistä eri Marko Turusia. Marko Turusia on paljon. 110 kpl (kirjoittaa Jyrki Jantunen Suomen Kuvalehdessä). Äitini veljen poikakin eli serkkuni on Marko Turunen. Hän on Marko Turunen ykkönen. Minä olen kakkonen koska olen nuorempi. Marko Turusia toimii monissa tehtävissä ja osa näistä muista Marko Turusista on toiminut tai toimii edelleen omissa unelma-ammateissanikin. He tavallaan toteuttavat minun unelmiani. Suurin suosikkini on tietysti safarinjohtaja Marko Turunen (en halua kuulla ettei safari tapahdukaan Afrikassa vaan Suomen erämaissa). Toinen suuri suosikkini on Pokemon-harrastaja Marko Turunen jota ei jostain syystä enää löydy netistä. Harmi. Sitten on esimerkiksi kapteeni Marko Turunen (älkää sanoko ettei kyseessä ole avaruuslaivan kapteeni). Uuden sarjan pohjana ja innoittajina toimivat siis nuo kaikki löytämäni Marko Turuset. Aiemmasta tuotannostani poiketen koko sarja on puhtaasti fiktiivinen. Jännä sinänsä että nyt kun minulla on oikeita hahmoja niin tarina on fiktiota. Aiemmin on ollut mielikuvitushahmoja ja tarinat totta.

Mustavalkoista materiaalia Marko Turusen elämästä on tällä hetkellä kasassa nelisenkymmentä sivua. Kaiken kaikkiaan sivuja tarinassa tulee olemaan noin 60-70. Kuvalehti julkaisee sarjaa ainakin neljä kuukautta eli 16 osaa.

Suomen Kuvalehden sivuilta löytyy myös uutuussarjaan liittyvä artikkeli. Kuvalehden nettisivuilta löytyy hiukan erilainen versio kirjoituksesta. Paperiversiossa julkaistussa jutussa jäi mietityttämään kohta missä kerroin haluavani olla onnellinen. Jostain syystä lausunto alkoi hävettämään. En osaa sanoa miksi. Mitä hävettävää on halussa olla onnellinen? Ei pitäisi olla mitään syytä. Nyt se on sanottu julkisesti. Haluan hyvän elämän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s