PURNAUSTA

Jaakonsaari

Lähetin tänään vielä kerran maksuhuomautuksen Oulun sosiaalidemokraateille ja toivon saavani kuvituspalkkioni ilman ulosotto- ja oikeustoimia. Reilu kuukausi sitten soitin piirin toimistolle missä paikallinen pomo vastasi tiedusteluihini että on juuri laittanut laskun maksuun. En osannut epäillä miehen vilpittömyyttä, sen verran vakuuttavasti valehteli langan toisessa päässä. Siitä ettei kyseinen herra mitenkään pahoitellut laskun maksamattomuutta olisi ehkä voinut arvata jotain.

Kaikki alkoi tämän vuoden keväällä kun sain sähköpostiviestin missä tiedusteltiin jos olisin kiinnostunut tekemään pienen kuvituksen (pitkä aihelista josta valita) Liisa Jaakonsaaren eurovaalikampanjaan. Tarjolla olisi 100 euroa. Summa oli pieni, siitä ei yrittäjäeläkkeen, verojen ym. maksujen jälkeen jäisi käteen oikeastaan mitään mutta taloudellisesti hankalina aikoina on ollut pakko ottaa vastaan periaatteessa kaikki työ mitä on saanut. Siispä tartuin toimeen ja tein kuvan. Luvattua palkkiota en sitten koskaan saanut. Ilmeisesti europarlamenttiin valitulla (6000-7000e kuukaudessa eu-hommista nettoavalla) Jaakonsaarella menee taloudellisesti vielä huonommin kuin itselläni. En vain ymmärrä miten se noilla tuloilla on mahdollista.

“SDP:n ihanteena on yhteiskunta, jossa vapaus voittaa alistamisen, humaanisuus suvaitsemattomuuden ja oikeudenmukaisuus itsekkyyden.” Wikipedia

Tuohon voisi lisätä pienituloisten kiusaamisen.

Mainokset

3 thoughts on “PURNAUSTA

    • Viime viikon maanantaina konttorin pomomies soitteli ja ilmoitti hoitavansa laskun. Mitään ei ole kuitenkaan tapahtunut. Lasku on edelleen maksamatta.

      Jos tiedät kuluttoman tavan karhuta rahat niin kerro ihmeessä.

  1. Reilut kuusi kuukautta siihen meni mutta nyt on palkkio tilillä. Huh huh. Muistutuslaskuja, puhelinkeskusteluita ja sähköpostiviestejä… Oli kyllä viimeinen kerta kun Jaakonsaarelle tein mitään työtä. Yhtä vaikeaa ei ole ollut edes etelänmaalaisten kanssa (kerran ranskalaiset maksoivat vuoden myöhässä). Vaikea pukea sanoiksi kaikkia tuntoja. Kiukuttaa niin! Kyseessä oli kuitenkin kansanedustaja. Joltain riistofirmalta olisi voinut odottaa samaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s