LUONNOSKIRJA osa 1

En ole luonnoskirja ihminen. Olen onnistunut elämäni aikana täyttämään vain pari luonnoskirjaa. Monesti kyllä piirtelen satunnaisiin käsiin osuviin paperilappusiin mutta en oikeastaan piirrä huvikseni ollenkaan. Tarkoitan että kaikella mitä piirrän on yleensä jokin tarkoitus ja käytän kaiken syntyneen käyttökelpoisen materiaalin jossain sarjakuvaprojektissa tai kuvitustyötilauksissa. Yritän kuitenkin muuttaa tilanteen ja alkaa piirtämään enemmän ihan vain omaksi iloksi. Saa nähdä miten onnistun. Hiukan epäilen kykenenkö muuttamaan omia tottumuksiani mutta toivon tämän blogin kannustavan tekemään ”parannuksen”.

Tuossa alla on elämäni kaikkien luonnoskirjojen kerma. Aina kun näkee jossain muiden taiteilijoiden luonnoskirjoja, ne ovat hirveän hienoja. Minun luonnoskirjat ovat taaseen täynnä harakanvarpaita (paljon tekstiä) ja sottuisia ja huolittelemattomasti raapustettuja kuvia.

AlienJaMuumi

Kirjoitin esipuheen ensimmäiseen ranskankieliseen Muumisarjakuvakirjaan pari vuotta sitten. Minun oli tarkoitus tehdä siihen myös kuvitus mutta se jäi luonnoksen asteelle.

hampurilainen

kaskelotti

moykky

Möykky

NinjapupuJaJanis

Ihmemaan jänis on lopullisesti myöhässä kohdattuaan Ninjapupun. Yksi idea Liisa Ihmemaassa aiheiseen linotyöhön. Lopulta tein Irvikissan mutta siitä ei tullut kovin hyvä.

PaakallojaJaAlieneita

siirtomaanhaamu

Toteutumaton sarjakuvaprojekti.

tamakochit

Tamagotchien pimeäpuoli.

vyotiainen

Ylempi ja hauskempi vyötiäinen on piirretty paperia katsomatta ja alempi paperiin katsoen. Ilmeikkäämpi lopputulos tuli katsomatta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s