KULTAINEN NUORUUS osa 3

Teiniajan piirustukset  ja sarjakuvat jäi sen verran pyörimään mieleen että oli pakko jatkaa löytöretkeä. Ei näistä varmaan muille ole iloa kuin itselle mutta laitan siltikin esille lisää laatikoiden kätköistä löytyneitä aarteita.

Alla Kasvot-sarjaan tehtyjä kansikuvamaalauksia.

kasvot5

kasvot7

kasvot6

kasvot8

kasvot9

Pääkallot ja luurangot oli kova juttu. Muistan tehneeni ala-asteella useamman ruutuvihkon täyteen kuvia luurangoista erilaisissa tilanteissa mutta valitettavasti yhtäkään noista vihkoista ei löytynyt. Alla muutama ranko Kasvot spektaakkelista.

luuranko01

luuranko02

luuranko03

luuranko04

Myös uskonnolliset aiheet (hahmot) oli arvolistalla korkealla. Alla Huomisen lapsia seuranneen After-tarinan kansi. Avaruudesta laskeutui maan pinnalle avaruusaluksellinen Jeesuksia toteuttamaan ihmiskunnan viimeistä tuomiota.

after

Aiemmin kirjoitin että taideopinnot olisivat jotenkin haitanneet piirtämistäni. Muutos näyttää tapahtuneen ennemmin (tai sitten olen aina ollut tuuliviiri ja mennyt laidasta laitaan), sillä After-tarinassa on jo nähtävissä pyrkimystä realistisempaan ja yksityiskohtaisempaan ilmaisuun. Asioiden piti näyttää juuri siltä kuin ne olivat. Moebiuksen vaikutus näkyy. Pitänee kai siirtää syyttävä sormi Ranskan suuntaan.

Mainokset

One thought on “KULTAINEN NUORUUS osa 3

  1. Laitoin sivuille lisää vanhoja piirustuksia (vanhempia kuin tämän blogimerkinnän) ja niissäkin on tarkkaan piirrettyjä juttuja. Eli kai se on minulle ominaista. Tai sitten John Byrne pilasi minut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s