LAHDEN KANSANOPISTON

 

SARJAKUVA- JA ANIMAATIOLINJA!!!!

 

Lahden kansanopisto tarjoaa vaihtoehdon opistotasoiselle metsän siimeksessä tapahtuvalle sarjakuva- ja animaatiopiskelulle.

 

Kyseessä on siis päätoimista opiskelua Lahdessa Lahden kansanopistossa (24.8.2009-28.5.2010) ja sopii kaikille sarjakuvan ja animaation tekemisestä kiinnostuneille. Ensimmäinen puolisko lukuvuodesta opiskellaan sarjakuvaa ja jälkimmäinen animaatiota. Opinnot sisältävät monipuolisen sarjakuva- ja animaatio opetuksen lisäksi yleissivistäviä ja sarjakuvan/animaation tekijälle hyödyllisiä opintoja kuten dramaturgian, tietotekniikan ja taidehistorian opintoja (osan voi suorittaa yliopiston tutkintovaatimusten mukaisesti avoimen yliopiston opintoina). Opetuksesta vastaavat Marko Turunen (sarjakuva) ja Pekka Korhonen (animaatio) plus vierailevat tähdet. Hakuaika on just nyt ja päättyy 7.8.2009.

 

Hakulomake ja hakuohjeet, ennakkotehtävä sekä kaikkea muuta lisätietoa Lahden kansanopistosta ja opiskelusta löytyy kansanopiston nettisivuilta.

 

Opiskelusta saa kysellä myös sähköpostitse:

markot(@)phnet.fi

jarmo.tevajarvi(@)lahdenkansanopisto.fi

 

Opinnoista kiinnostuneen ei kannata pelästyä mahdollisia hurjia kertomuksia sarjakuvakursseistani. Jutut ovat karkeasti liioiteltuja. Luvassa ei ole turkkalaista äherrystä ja hampaidenkiristystä. Opettajana en kuitenkaan edelleenkään lähde mielistelemään ketään tai kiertele ja kaunistele “totuutta” vaan kerron asiat niin kuin ne näen. Töitä vuoden aikana tullaan tekemään positiivisessa hengessä ja paljon, paljon ja paljon ja otetaan vuodesta kaikki mahdollinen irti. 

 

Omat tavoitteet koulutuksen suhteen ovat korkealla. Toteutuessaan opintokokonaisuus on itselleni yksi tähänastisen uran kokokohdista ja olen jo nyt innoissani tulevasta vuodesta. Jopa enemmän kuin työn alla tai suunnitteilla olevista omista taideprojekteista joista olen yleensä hypergigamegatohkeissani. Siinä mielessä pitäisi olla hyvä ja mielenkiintoinen lukuvuosi tulossa. Hyviin henkilökohtaisiin tuntemuksiin vaikuttaa varmasti myös se että asun paikkakunnalla eikä minun tarvitse reissata eestaas minnekään tai olla vankina keskellä ei mitään. Joku saattaa kyllä kuvailla elämää Lahdessa samoin sanoin. 

 

Toteutuakseen sarjakuva- ja animaatiolinja tarvitsee tietysti oppilaita ja kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita (oppilaita otetaan maksimissaan 15-18 kpl). Sana kiertämään. Kiitos paljon!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s